Tavattiin Pinja, Aava ja Juuso Inkoossa tiistaina 12.8. Tarkoituksena oli tehdä jäljet koirille ja mennä lenkille.
Asiat eivät menneetkään ihan niinkuin oli suunniteltu.. :(
Ajateltiin tottistella hieman jälkien vanhentuessa. Tauko ei ollutkaan tehnyt ihmeitä, meinaan tottis oli niin kaameaa, että hyi olkoon... Pinjalla ja Aavalla oli sama juttu. Ei lohduttanut edes ohikulkijoiden kommentit: "Katsokaa kuinka upeasti koirat tottelevat.." Huonolla mielin laitettiin koirat autoon ja pelättiin jo, mitä jäljestä tulisi.
Jäljet olivat aika vaativia, ja molemmilla oli kulmat jäljellä. Zicolla & Aavalla molemmilla meni jäljet hyvin, ei loistavasti, mutta hyvin...

Jälkien jälkeen lähdettiin metsään samoilemaan koirien kanssa, Juuso pääsi nyt kanssa mukaan. Huono päivä vaan jatkui, ja minä en onnistunut saamaan yhtään hyvää kuvaa, kaikki oli tosi sumeita, mistä ei edes koiraa erottanut. Ainoa kuva, mikä onnistui, on tässä:
1818181.jpg
Kuvaa aika hyvin, kuinka onnistunut päivä oli...
Kaiken kruunasi, kun Pinja näki käärmeen, joka luikerteli meidän välissä.. YÖK, lähdimme hulluna juoksemaan äkkiä pois metsästä. Onneksi koirat lähtivät mukaamme, eivätkä menneet käärmeen kitaan. Loppu lenkki käveltiin suosiolla pururataa pitkin.
Kiitos Pinja seurasta :D tällä kertaa ei ollut niin kivaa, heh... Ehkäpä nähdään seuraavan kerran jossain muualla kuin Inkoossa.