Paljon on taas ehtinyt tapahtua viimekertaisesta päivityksestä.Netittä on vaan ollut hieman vaikeaa päivittää blogia.

Aloitetaan Zasan tuloksista, jotka on vihdoin tulleet. Zasalla ei ollut myrkkyä, eikä myöskään immuunisairautta. Minun ei siis tarvitse pelätä enää Zaran tai muiden Nessan pentujen puolesta, eikä tarvitse enää myöskään syyttää taikkaa kiduttaa itseäni miettimällä mistä Zasa olisi myrkyn voinut saada.

Kyse oli sellaisesta tapauksesta jota tapahtuu tyyliin yhdelle koiralle miljoonasta. On sellainen organismi, joka ei kestä rokotetta ja se alkaa hyydyttää verta. Tälle on varmasti hienompikin termi, mutta näin minulle selitettiin ja se oli riittävä tieto minulle. Lauralla on kamerassaan vielä Zasan kuvia, laitan niitä heti tänne, kunhan saan ne käsiini. Kuvat olivat aivan loistavia... Tippa tulee taas linssiin tätä kirjoittaessanikin.

Tästä on siis jatkettava ja onneksi on iloisempiakin uutisia, olemme muuttaneet Tartossa Kreutzwaldi 19 D taloon, joka on aivan koulujen lähellä ja muutenkin aivan mahtava omakotitalo pihoineen kaikkineen.. :)

Takapihalta alkaa jänese matkarada, jossa käydään koirien kanssa aina lenkillä, siellä koirat saavat juosta ja temmeltää niin paljon kuin jaksavat.
Käytiin kerran myös metsälenkillä hieman kauempana, Lauran hevosen tallin luona, siitä reissusta hieman kuvasatoa:2071226.jpg
Kaunis Zara... <3
2071231.jpg
Ziccendorf poseeraa... Postikorttikuva.. :D
2071245.jpg
Zaran oli pakko matkia isovelienoaan.. Zarakin siis rakastaa syödä keppejä..
2071260.jpg
2071281.jpg
Bojoingg...
2071285.jpg
Huono kuvanlaatu, mutta tämä kuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa... Zara näyttää aina juuri tuolta, voisiko enemmän olla Zaran näköinen kuva. :)
2071290.jpg
Ystävykset, sukulaiset, kaverukset yhtälaukkaa mamman luokse...
2071301.jpg
kotiin päästyä hieman harjoiteltiin näyttelyä varten.. Noooo, pitkäjalkaisia luisuperseitä ollaan, mutta toivotaan et ne häipyis... heh... :D