Mitäs kaikkea on ehtinyt taas viime kerrasta tapahtua...

9.2.2009 Zico 3v!!!!!Onnea!!!!!

Zicon kakku!!!

Koko juhlijalauma: Bemmi,Nala, synttärisankari Zico ja Zara..

 

Rauman ryhmiksen takia tultiin Suomeen taas, lähinnä Zicolle serti oli päällimmäisenä mielessä, saisi sitten Zicosta valion ja samalla lyötyä lukkoon, että Zicolta lähtisi pallit pois kesän lopulla. Rauman ryhmis oli 21.2.2009 lauantaina.

Tämä näyttely oli Zaralle elämänsä toinen näyttely samalla. Kehän laidalla oli loistava tunnelma, koska olihan siellä kaikki ihanat rhodeihmiset ja parhaista parhaimmat ystävykset. Kieli ulkona Zaralla alkoi juoksu juuri edellisellä viikolla, joten Zico oli hieman muissa maailmoissa. Zara oli ensin vuorossa, ja olikin hienosti VSP-pentu KP:lla ja hienolla arvostelulla..

Valitettavasti Zaran hieno tulos jäi hieman huomiotta, kun Zico sai VAAN EH:n. Normaalisti olisin iloinnut EH:stakin, mutta nyt odotukset olivat niin korkealla, että masensihan tuo punainen tyttöjen väri. Otsan rypistys Varsinkin, kun ei sitten kilpakumppanimmekaan Eddy saanut tuota viheliäistä sertiä.. HÖH!!! No onhan tässä vielä näytelmiä ennen kesän loppua, kun ei ole kesä vielä edes alkanut, eli ehkä saan ne pallit pois kesän lopulla anyway, kunhan jaksaisi juosta vaan kaikenmaailman näytelmissä ympäri Suomea..

Kuvasatoa näytelmistä:

Huono kuva, tiedän..Mutta oli vaikeaa seisottaa Zaraa tuossa, Zara oli ihan makaronina..

Zicon vuoro kehässä..

Zara ylpeänä.. Cool