Olliaan vietetty hieman hiljaiseloa, koska valmistuin tuossa lauantaina laboratorioanalyytikoksi, Zico ei valitettavasti päässyt mukaan juhlimaan. Zico pääsee mukaan sitten vasta ensi lauantaina, kun juhlitaan Halikossa. :)
Tänään tottisteltiin Tassukalliolla. Seuraaminen oli loistavaa, istuminen ei suju vieläkään. Kokeiltiin myös metrin estettä ja kepeästihän se meni ja tänään koitettiin myös ekaa kertaa A-estettä ja hienosti Zico sen meni, en olisi koskaan uskonut. Olisi pitänyt olla kamera mukana, sillä innostuin siitä niin, että kaaduin suoraan selälleni ja Zicohan tuli samantein päälleni nuolemaan naamaani. :) Olen ylpeä Zicosta. Paikallaanmakuu Zicolla on aika varma, sillä Zico makasi koko sen ajan paikallaan, kun Liisa treenasi Roccya. Zico pysyi maassa jopa silloinkin, kun Roccy kävi moikkaamassa Zicoa ja istahti myös Zicon päälle. : D
Käytiin vielä pienellä lenkillä Roccyn ja Liisan kanssa, niin pojat pääsivät hieman riehumaan.

1610389.jpg

Nessa kävi tänään ultrassa ja ainakin viisi pentua havaittiin, joten pentu tulee taloon sitten syksyllä, mikäli kaikki menee hyvin. Toivotaan parasta!